donderdag 14 november 2013

Let there be light!

Vandaag heeft Georg de verstralers langs gebracht. Perfect gemonteerd op een demontabele dakdrager. Twee sterke Hella Jumbo 220 halogeenlampen zullen onze rit naar de Noordkaap bijlichten. Vanaf het dak, welteverstaan.

Vanaf het dak? Ja, we gaan de verstralers niet op de gril of de voorbumper monteren. Op deze manier zijn ze demontabel wanneer we willen, en onder de bumper zitten al twee verstralers. We willen de lichtbundels zoveel mogelijk spreiden, vandaar.

Hella. Wauw. Mijn jongenshart gaat sneller kloppen. In alle albums van Michel Vaillant, De Brokkenmakers en vele andere auto(sport)-gerelateerde stripboeken kwamen wel in één of meerdere scenes Hella verstralers voor. En nu komen ze op de Fabia. Er is nog wat elektrisch aanpassen te doen voor een goede aansluiting, maar ik kan niet wachten deze opstelling te kunnen testen!

Geen sponsoring, wél steun!

De afgelopen dagen hebben voornamelijk in het teken gestaan van het vinden van sponsors.

We hebben veel mensen en bedrijven benaderd, waarbij de resultaten wisselend waren. We hebben al wat geld, en we hebben al materialen. Niet iedereen geeft. En dat is hun goed recht. Wat wel iedereen doet is zijn waardering uitspreken. En dat doet je ook goed, dat extra steuntje.

En af en toe, als gebaar van goede wil, stuurt zo'n partij je toch even iets leuks. Gewoon, voor support. Toch tof!