vrijdag 15 november 2013

Misschien wel handig..

Natuurlijk zijn we blij als mensen ons willen sponsoren. Giften zijn altijd fijn! Misschien handig als we ons rekeningnummer dan ook duidelijk vermelden?

We zijn nieuw in het sponsorspel, vergeef ons onze onervarenheid! ;) Donaties zijn welkom op Abn AMRO rekeningnummer 510157602, ten name van Jochem Messbauer, te Tilburg. Graag zien we als transactieonderwerp 'Bijdrage Noordkaap Challenge' verschijnen!

Onze dank en die van Serious Request is groot!


Thermo ondergoed: check!

Omdat we vooral bezig zijn met de voorbereiding van de auto (heel belangrijk) wil je nogal eens voorbij gaan aan je eigen voorbereiding. Buiten dat je fysiek sterk moet zijn (daar zijn Georg en ik allebei hard mee bezig), moet je ook de juiste uitrusting hebben.

Tuurlijk, iedereen heeft dikke sokken, truien en een jas. Maar de temperaturen en omgeving die we tijdens de challenge tegen gaan komen vereisen wel iets anders dan de 'standaard' inhoud van een kledingkast. Een dikkere jas met sneeuwvanger is belangrijk, net als een goed warme skibroek, stevige laarzen met profiel en warme sokken.

Ik heb de meeste uitrusting al in huis, vanuit mijn wintersport-liefde. Georg echter mist wat uitrusting. Gelukkig kunnen we terugvallen op goede vrienden die spullen te leen geven, en lieve mensen die ons in spullen willen sponsoren. Zoals die lieve collega van me die besloten heeft ieder van ons te voorzien van een setje thermo ondergoed. Goed ondergoed, niet te vergeten, is de basis. Thermo ondergoed is de beste basis. Zeker nu bekend is geworden dat we flink wat nachten in een tent mogen gaan doorbrengen. Welterusten allemaal!