donderdag 5 december 2013

Klaar voor de start..

We zijn aangekomen op het mediapark. En er is koffie, Goddank.

De rit was prima, geen file. Is ook wel eens anders op deze route. Even wennen aan de auto in beladen toestand. En er was al sneeuw! Het moet niet gekker worden..

Challenge ons!

De Noordkaap Challenge; een hele uitdaging. Voor het goede doel kilometers maken naar een schitterende plek op de wereld. Om geld in te zamelen. Mooi, een voorrecht om te doen, maar: dat kan beter!

We hebben al heel veel steun en donaties opgehaald. Maar om nu vervolgens op ons kont te blijven zitten in de auto en verder niks, dat is niet onze stijl. We zijn niet de beroerdste, en wel in voor een geintje. Dus: daag ons uit. Stel ons een challenge voor. Laat ons weten via het challengeformulier aan de linkerkant van deze site of via teamtilburgnoordkaap@gmail.com wat je wilt dat we doen, en wat het je waard is. Een sneeuwengel maken voor €10,-? Geen probleem. In onderbroek een rondje om de auto rennen voor €20,-? Alles voor het goede doel (hoewel we geen gele sneeuw gaan eten, natuurlijk ;)). Wees creatief en stel er iets tegenover. Als bewijs plaatsen we een foto van de uitvoer van jouw challenge hier op de site.

Als het bewijs geleverd is kun jij jouw toegezegde donatie waarmaken via www.kominactie.nl/teamtilburg. Lijkt het je wat? Ons wel. Wij willen geld, jouw geld, om kinderlevens te redden. En daar is eigenlijk bijzonder weinig te gek voor.

PS: volg ons live via http://www.ctrackweb.nl/noordkaap/. Misschien zie je op de route wel iets dat je tot een challenge inspireert?

We zijn live te volgen!

De route is bekend, en nu kun je natuurlijk ouderwets met een kaart van Scandinaviƫ op je schoot gaan kijken waar we op welke dag kunnen of zullen zijn.

Maar veel vetter is het als je ons real-time zou kunnen volgen en guess what? Dat kan ook! Na het inbouwen van het track & trace systeem afgelopen maandag zijn we via de site van ctrack te volgen: http://www.ctrackweb.nl/noordkaap/. We zijn natuurlijk te herkennen aan onze naam, Team Tilburg, en aan ons startnummer; 116.

Volg ons live!

We zitten er warm bij!

Vandaag is mijn laatste dag op kantoor. Voor de start van de Noordkaap Challenge dan; na de finish op de 19e moet ik nog even terugkomen. Maar veel collega's zie ik vandaag voor het laatst dit jaar.

Dat ik leuke collega's heb wist ik al. Dat ze graag meewerken aan het goede doel wist ik ook. Maar toch wisten ze me te verrassen vanmorgen.

Speciaal voor Team Tilburg/ Serious Request zijn ze met de pet rond gegaan. Nou ja, eerder 'muts' dan pet. Want een lieve collega heeft met eigen handen een warme muts gehaakt. En warm, dat is ie!

Een financiƫle bijdrage, en een warme muts. Met daarbij vriendelijke succeswensen en een stevige handdruk; recept voor goed gevoel! Bedankt!