donderdag 28 november 2013

De papieren zijn binnen

Vandaag kwam de verlossende informatie; de deelnemersbevestiging met startnummer. We hebben startnummer 116. Eindelijk! En natuurlijk, of we nog wat aanvullende informatie wilden doorgeven?

Natuurlijk, wat wil je weten? Nou, een medisch dossier voor ieder. Een nummer uit de playlist van 3FM, voor ieder. De kledingmaat, voor ieder. En een lijst met punten van dingen 'die we vooral niet moeten vergeten'. Een handige reminder voor wat je ook al weer gaat doen. Wel een hele goede tip: "hebben jullie de ferry van Stockholm naar Helsinki al geboekt?". Eh nee. Moet dat? Dus: meteen boeken. Inclusief hut, want we zitten toch meer dan 17 uur aan boord.

Meteen het eerste tipje van de sluier gelicht; het begin van de route loopt dus van Hilversum naar Leeuwarden, en van Leeuwarden naar Kopenhagen. Mooi. Morgen, vrijdag, is de Meet&Greet in Amsterdam. Jochem kan er helaas niet bij zijn, maar Georg en Suzanne als vertegenwoordiger van Jochem zullen van de partij zijn. Kennis maken, stickers ophalen, etc. We zijn benieuwd. Morgen dus meer!