zondag 1 december 2013

Aftellen, met nog genoeg te doen

De start van ons grote avontuur is in minder dan een week. Het begint nu wel heel echt te worden. Vanmiddag hebben we de auto nog verder volgeplakt met sponsoruitingen en vanavond de verstralers getest in volkomen duister.

Ook hebben we met alle verlichting aan op hobbelig wegdek gereden om te kijken of er trillingen in de lichtverspreiding te zien was. Gelukkig is de boel stabiel en precies. So far, so good.

Gisterenavond heb ik nog teksten zitten schrijven voor de regionale media. Ik hoop dat ze het oppikken en er iets mee gaan doen. Alle extra aandacht is mooi meegenomen, en maakt een belofte waar aan de sponsors. Maar belangrijker; bekendheid bij een groter publiek zou wel eens kunnen leiden tot meer donaties, waardoor we ons doel van €7200,- dichterbij vervolmaking zien komen. Het is spannend.

Morgenochtend moet de auto in Papendrecht staan om het track & trace-systeem in te laten bouwen. Het hebben van dit systeem is verplicht om te zorgen dat we bij calamiteiten ten alle tijden terug te vinden zijn. Stiekem een fijn idee. Georg zorgt dat de auto in Papendrecht goed verzorgd zal worden.

Verder lijkt het een kwestie te zijn van koffers pakken en de auto inladen. Maar ik heb het gevoel dat er nog genoeg te doen is. Het is spannend, en ik begin zowaar zenuwen te voelen. We hebben heel veel zin om te vertrekken, maar er zijn ook zenuwen. It's all part of the game, denk ik dan maar..