Steun Team Tilburg

Sponsoring kan veel betekenen
Sponsoring betekent niet alleen maar meer geld voor het goede doel. Het betekent ook aandacht voor het goede doel. Het betekent ook aandacht voor de sponsor. Het betekent een goed gevoel, voor alle partijen. Het heet niet voor niets 'een goed doel'.

Sponsoren of doneren?
Het verschil is klein. Bij een donatie is geen tegenprestatie gewenst. Maar het resultaat is het zelfde; als het goede doel er maar op vooruit gaat. Uiteraard zijn donaties ook van harte welkom.

Wat voor aandacht gaat er uit naar dit evenement, en wat betekent dit voor u?
De Noordkaap Challenge is een evenement van extremen. Dit spreekt veel mensen aan. Het evenement is een avontuur, iets wat mensen met veel verschillende interesses aanspreekt. Reizigers, avonturiers, autoliefhebbers. En alles wat daar tussen leeft. Het evenement zal op de rijke belangstelling kunnen rekenen van 3FM, het Algemeen Dagblad en het tijdschrift Autoweek; Nederlands grootste automobieltijdschrift. Dit betekent veel exposure, en grote media-aandacht. Neem daarbij de aandacht die 3FM Serious Request ieder jaar genereert en de aandacht die hiervan afstraalt op de Noordkaap Challenge en haar deelnemers; het bereik van uw sponsorinspanning kan enorm zijn.

Een financiële bijdrage: een donatie
Wilt u financieel bijdragen? U kunt uw gift onder vermelding van 'Team Tilburg Noordkaap Challenge' overmaken aan:
  • Jochem Messbauer, rekening 51.01.57.602 te Tilburg, of 
  • Georg Dinslage, rekening 68.67.11.793 te Tilburg.
Ook bestaat de mogelijkheid uw gift namens Team Tilburg rechtstreeks aan het Rode Kruis over te maken. Dit kan via www.kominactie.nl/teamtilburg

Een financiële bijdrage: sponsoring
Ziet u mogelijkheden ons te sponsoren voor Serious Request, neem dan contact met ons op via teamtilburgnoordkaap@gmail.com.

We bieden u als sponsor de volgende sponsorpakketten:
  • Pakket 1: bij deze optie zullen wij het logo van uw organisatie op onze auto plaatsen. Dit pakket kost €100,-.
  • Pakket 2: dit pakket bestaat uit de vermelding van uw logo op onze auto en uw logo/ uw banner op ons weblog. Dit pakket kost €200,-.
  • Pakket 3: dit pakket bestaat uit de vermelding van uw logo op onze auto en uw logo/ uw banner op ons weblog, inclusief tekstuele dankvermelding op het weblog met link naar uw domein (vergroot de SEO-waarde van de link). Dit pakket kost €300,-.

Bij pakket 2 en pakket 3 optimaliseren wij de website om hoog te scoren op uw (bedrijfs-)naam als zoekterm, zodat uw sponsorinspanningen niet onopgemerkt gaan.

Een materiële bijdrage
Wilt u Team Tilburg bijstaan in materiële wijze, dan is dat uiteraard ook van harte welkom. Neemt u contact met ons op via teamtilburgnoordkaap@gmail.com om de mogelijkheden te bespreken.