zaterdag 21 december 2013

En dan kom je thuis..

Na twee weken 'on the road' was thuiskomen wel erg fijn. Zeker als je welkomscommitee het hele huis in kerstsfeer hebben gebracht, én een spandoek voor het raam hebben gehangen.
De delegatie sponsoren/ vrienden was meegereden vanuit Leeuwarden, en hier was ook al op gerekend. Hapjes, drankjes; voor alles was gezorgd. Helemaal een verrassing was de Noordkaap Challenge-taart die 's middags nog afgegeven was door onze 'huisbakster' Dorine, die tijdens de Noordkaap Challenge al taarten heeft gemaakt en geveild voor Team Tilburg. Een eervolle vermelding voor Dorine is dus zéér op zijn plaats.

Nadat de laatste gasten waren vertrokken zijn we in ons eigen bedje in slaap gevallen. De volgende ochtend werd ik liefdevol wakker geknuffeld door Bo, die heel blij was dat papa er weer was. Vrijdag en zaterdag hebben dan ook als rustdagen gediend, en enkel in het teken van Bo en Suus gestaan. De afgelopen avonden ben ik druk in de weer geweest met het 'ont-stickeren' van de Skoda, en op een paar puntjes na is de auto klaar om even door een wasstraat gehaald te worden.

Vervolgens zal de auto ergens de komende dagen 'op controle' moeten, want de gewraakte lampjes branden nog steeds, en de auto heeft echt het één en ander voor zijn kiezen gehad. Een grondige check is dus op zijn plaats, en hopelijk heeft Jaap van Garage Schreuders een gaatje in zijn agenda om de patiënt te ontvangen..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten